InfoisInfo España

RDesign arquitectes
Arquitectura en Pineda de Mar

www.pau-s.com
Ver teléfono
Recuerda que lo has encontrado en Infoisinfo 93767128?

Dirección

CARRER SANTIAGO RUSIÑOL, 93-99.2º.11B. C.P. 08397, Pineda de Mar, Barcelona.
Ver mapa


Qué deberías conocer de RDesign arquitectes

Ingeniería técnica en Pineda de Mar, Interiorismo en Pineda de Mar, Arquitectos en Pineda de Mar, Topografía en Pineda de Mar

RDesign Arquitectura i enginyeria a Pineda, és un estudi ubicat a la població Pineda de Mar, a les afores de Barcelona, fundat l’any 2004 per l’arquitecte Jordi Rubio i l’arquitecte tècnic Iago Rubio, amb una dilatada vida professional del seu fundador. Dedicat principalment al desenvolupament de projectes d’Enginyeria, arquitectura i a la gestió integral de l’obra. Concebut com un equip plural, orientat al client, fonamentat en la qualitat dels nostres treballs i el rigor de les direccions d’obra. Valorem el desenvolupament professional i humà personal amb un objectiu clar d’oferir una estructura flexible quer permeti coordinar-se amb la suma d’esforços i capacitats de les empreses associades, treballadores i col·laboradors de manera eficient, entès com un treball en equip integrador de disciplines especialitzades.

Redes sociales

No disponemos de las redes sociales de esta empresa

Servicios

-Projectes d’Estructures -Projectes d’Obra I rehabilitació -Projectes de Llicencia d’activitats -Projectes Elèctrics -Projectes Seguretat Contra Incendis -Projectes Domòtica -Projectes d’Urbanisme -Gestió integral d’obra -Direcció d’obra i Coordinació de Seguretat -Topografia -Aixecament de plànols -Estudis i Plans de Seguretat -ITE (Inspecció Tècnica Obligatòria d’Edificis). -Cèdules habitabilitat -CEE (Certificats energètics)

Fotos y vídeos

Opiniones de RDesign arquitectes (0)

¿Tienes un negocio?
Te ayudamos a hacerlo crecer

Consigue más clientes, visibilidad y reconocimiento de tu marca.
Deja que te ayudemos a conseguir tus objetivos y a hacer crecer tu negocio.

Añade tu negocio